Renault 5 bestelwagen
               en de
Renault Express


De opvolger van de Renault 1100 combi F4 en F6

De Renault 5 is als bestelwagen leverbaar en lijkt als twee druppels water op de Renault 5 personenauto versie.

 

Van buiten en voorin even aantrekkelijk en achterin i.p.v. de bank een grote laadruimte meet moquette op de vloer. Praktisch, ook voor kwetsbare lading. Een "vlijtig Liesje", fleurig om te zien en bijzonder werkzaam.

 

De bestel versies van de Renault 5 bewijzen dat ook een bedrijfswagen mooi kan ogen. Het zijn tegelijkertijd werk- en raspaardjes, zevendagen per week paraat, en prima visitekaartjes voor uw bedrijf.

Als keurig in het pak gestoken koerier voor binnen en buiten de stad kan deze Renault 5 uw bedrijf veel plezier bezorgen.

 

Wendbaar temidden van druk verkeer en in nauwe straten draagt hij behalve uw goederen ook uw naam uit op de achterraampanelen.

 

Een aktieveling pittig wegtrekkend bij groen licht en soepel te besturen. Met een 956 cm³, goed voor 44 DIN-pk (32 kW) bij 5500 t/min.

 

Uiterst wendbaar, met z'n kompakte lengte van 3.50m. Een wagen die goed uit de voeten kan en tegen een stootje bestand is. Daar zijn de polyester schildbumpers op berekend.

 

En dan die verrassende laadruimte: lang, hoog, breed 1.25 x 0.91 x 1.21 m. Een hele m³ ruimte, met een drempelhoogte van maar 60 cm (leeg 65 cm). Laadvermogen inclusief chauffeur 425 kg.

 

Een Renault 5 is even veilig, praktisch en komfortabel als de personenversie.

 

Bron:Renault 79

 

 

 

 


Een m³ laadruimte.

 


Instrumenten 1979

 


Maten van de Renault 5 bestelwagen

 


De Renault 5 bestelwagen werd opgevolgd door de Renault Express

 

Heeft u nog een mooie Renault 5 foto in uw archief. Mail ons.