Renault Trafic

 

 

De Renault Trafic is vanaf 1980 verkrijgbaar in meer dan 45 versies.

De keuze is enorm uitgebreid: Bestelwagen met ruiten en zonder ruiten, laadbakken, en versies voor personenvervoer en voor toerisme.

Er is keuze inzake wielbasis en dakhoogte.

Er is ook keuze tussen voorwiel- en achterwielaandrijving, tussen verschillende vermogens, tussen benzine- en dieselmotor.

Deze ruime mogelijkheid tot aanpassing aan ieders behoeften en het moderne ontwerp van de Renault Trafic vormen de beste waarborg voor doeltreffend vervoer tegen de laagste kosten.

De Renault Trafic, dat is stevigheid en veiligheid, toegankelijkheid en wendbaarheid, en het rijcomfort van een personenwagen.

 

Bron:Folder Renault

 

 

De gesloten bestelwagen van het korte type- gewoon dak.

(voorwielaangedreven T 1000)

Verschillende carrosserie uitvoeringen van de Renault Trafic

    
1 en 2 bestelwagen van het lange type, verhoogd dak en voorwielaandrijving


3.4. en 5: bestelwagen van het korte type, gewoon dak en voorwielaandrijving

 

Ere wie ere toekomt. Eerst de chauffeur.
De cabine van de Renault Trafic is een pareltje. Men er voelt zich meteen op zijn gemak in. Ze biedt al het confort van de personenwagen. Zetels bekleed met simileer, met stof in de bestelwagens voor personenvervoer. Dashbord met aangename vorm en kleuren, fraai stuurwiel, doorgedreven geluidwering, zeer breed uitzicht, doeltreffende air-conditioning. Men zit er echt goed in. De zetels bieden een ontspannende zit, alle intrumenten staan binnen handbereik.

Bron:Folder Renault

  • De "Microbussen" bieden plaats aan negen personen. Zij zijn ontworpen met voorwielaandrijving. Het in- en uitstappen is bij deze voertuigen zeer gemakkelijk. Zij zijn dan ook erg geschikt voor het vervoer in de steden waar regelmatig moet in- of uitgestapt worden. Op het vlak van de uitrusting bestaan standaard- en komfortuitvoeringen.

  • De "Microcars" met achterwielaandrijving die plaats bieden aan negen personen, zijn wagens die perfect geschikt zijn voor pendelverkeer en collectief, stads- en intercommunaal vervoer. Verscheidene versies beantwoorden aan alle behoeften: volume, begageruimte (met een grote, zeer praktische achterklep), hoogte van het dak, motormogelijkheden.

  • De "Minicars", 12 plaatsen*, zijn voertuigen voor beroepsmensen (speciaal rijbewijs). De "Tourisme", 8 plaatsen*, is een ware gezinsberline, en is ideaal voor lange reizen. Het zijn stuk voor stuk vinnige en erg wendbare wagens. Het is zeer aangenaam rijden, in- en uitstappen is gemakkelijk en de wagens zijn heel konfortabel.

 

Bij de "Microbus", de "Minicar" en de "Tourisme"kunnen twee zijruiten geopend worden eh het handschoenvak kan afgesloten worden door middel van een schrijfplank. Dak, vloer en zij panelen zijn volledig gekleed.

*erkenningsprocedure aan de gang

 

Bron:Folder Renault

 


Binnenaanzicht van de "Micro komfort"

 

 

 

 
Werkplaatshandboek van de Trafic.

 

      

             

 

Heeft u nog een mooie Trafic foto in uw archief. Mail ons.